סקירות הגולשים
סקירות
-
השופט סן משחק גולף של ג'ון סקאלזי הוא דוגמא חביבה ליכולתו של הסופר המוכשר הזה. אמנם היא לא יצירת מופת, אלא יותר שעשוע מיזנטרופי עם גיבור חייזרי, אבל נהניתי מאוד לקרוא
-
השופט סן משחק גולף הוא סיפור קצר על מיזנתרופ שאוהב גולף אז בעצם סיפור קצר על עוד מישהו שאוהב גולף. חביב ולא יותר
-
נובלטה של סקאזלי , קצרה הכייפית. מראה כמה הומר יש לסופר הזה וגם גליתה לי כל מיני מושגי גולף שלא ידעתי על קיומם. ממליץ בחום
-
מצחיק ומהנה. זה יכול להיות תוספת כייפית לאלה שקראו את חלום האנדרואיד של אותו סופר ובו סן הוא דמות משנית, אבל הספר עומד בפני עצמו והוא פשוט נהדר. קצר, כחמישים עמודים, אז קל לקריאה, עם מינון גבוה של ההומור הציני והאבסורדי של סקאלזי.
מומלץ! -
מישהו פה מכיר גולף? אודה ולא אבוש תמיד חשבתי שזה ספורט הזוי במיוחד - אם אפשר לקרוא לו ספורט. כשמישהו בבית זיפזפ בין ערוצי והגיע לאיזו תחרות גולף - גברים ונשים בלבוש מוקפד, צועדים מעדנות, או עדיף נוסעים בקלנועית מעוצבת, אחריהם מתרוצץ מישהו שעושה באמת ספורט - אוסף את הכדורים וסוחב את המחבטים, זה נראה לי תמיד במו קטע ממדע בדיוני.
הסיפור הזה מענג כל כך, מלא הומור מושחז ומתוחכם וגם - הכי חשוב - לא מתאמץ להצחיק. אופיו הנירגן והבלתי אפשרי של השופט והתאורים של זעמו הבלתי נשלט המופנה כלפי אנשים וחפצים - העלה בזכרוני כמה נרגנים אנושיים בהחלט, שתמיד ימצאו סיבה טובה להטיל על הזולת את כשליהם. נהניתי ממנו מאד.
https://simania.co.il/showReview.php?reviewId=83736 -
נובלה קצרצרה שמשאירה טעם של עוד. סקאלזי ידוע באופרת החלל שלו וזו לא דוגמא מייצגת אבל עדיין, נהניתי
-
לטעמי הסיפור קצר מדי ולא מוצלח במיוחד. לא דוגמה אופיינית לכתיבה של סקאלזי שמוצלחת הרבה יותר בדר"כ.
לא מצדיק הוצאה נפרדת, והסיפור לא עומד בזכות עצמו.