סקירות הגולשים
סקירות
-
זה הספר הרביעי בסדרת תיקי דרזדן, וכרגיל הגיבור הארי פותח את הספר במצב פחות מאידאלי, מצב שמנוצל בידי אחרים כדי להניע אותו לעשות דברים שהוא לא רוצה.
הסדרה כולה היא שילוב של סרטי וספרי בלש עם פנטסיה, מתוחכמת ומעניינת, אבל אני לא ממליצה להתחיל בספר הזה אלא בראשון בסדרה. מוכרים גם אותו באתר. -
הספר הכי טוב בסדרה עד כה. חוץ מעלילה מעניינת ומורכבת ומהמנה הרגילה של ההומור הייחודי, אנחנו גם מתוודעים בספר קצת יותר לדמויות מעברו של דרזדן. גם שיתוף הפעולה שלו עם דמויות מהספרים הקודמים מוצלח מאוד. לכל מי שאהב את הספרים 1+2 והתאכזב מהשלישי, אני ממליץ בחום!
-
אני אוהב את הגיבור של הסידרה הזו, הוא ייחודי, יש לו סטייל ובעיקר חוש הומור, סוג של, גם העלילות הן לרוב בעלות ייחוד אבל הספר לא מתיימר יותר מדי, לא מקשקש בקומקום. לא לכל טעם