סקירות הגולשים
סקירות
-
בחירה עיוורת שנבחרת על ידי אלכסנדר/אלכס/סשה ואמו מובילה אותם לאחת משתי ספינות, כשהם נמלטים מלנינגרד. ספינה אחת שטה לאנגלייה השנייה לארצות הברית. הם עולים על האחת. אבל ארצ'ר לא מוותר להם – וכותב את הסיפור בשתי גירסאות. מסלולי החיים השונים של הגיבור/ים בשתי המדינות ובחינת המדינה ממנה נמלטו – לזה ארצ'ר קורא "רומן היסטורי".
אז מה יש לנו? רעיון חביב, אמנם לא מקורי במיוחד, של מסלולי חיים שונים בעקבות מקריות הבחירה. מבחינת ארצ'ר תחקיר זה לחלשים. הוא דואג שקוראיו יידעו מי הטובים ומי הרעים בסיפור, הרעים האולטימטיביים הם הקומוניסטים. ארצ'ר שופך עליהם קיטון שופכין. זה הסיפור, הדוהר במהירות של 200 קמ"ש על אספלט האירועים של המאה העשרים.
לסיכום - אין תחקיר, אין דיוק היסטורי, על אמינות אני לא מדברת...
https://simania.co.il/showReview.php?reviewId=115216
-
הספר עץ או פלי הוא ספר חביב, קריא וקליל.
מתאים לסגנונו של ארצ'ר- לפיו פעמים רבות מדובר על 2 גופים בעלי כח רב (לא רוצה להוסיף יותר מדי כדי לא לקלקל למי שירצה לקרא).
כפי שכתבו לפני, הסוף מעט איכזב.
ב-2 מילים- קליל וחביב. -
ג'פרי ארצ'ר עושה זאת שוב ומצליח להמציא עלילה מעניינת
על הבחירות שלנו בחיים וההשפעה שלהם על המשך חיינו.
מקין והבל ועד עץ ופאלי ארצ'ר יודע את המלאכה. -
הרעיון לעלילה נחמד מאוד, אבל התאכזבתי מהסוף.
הספר עצמו היה יפה והעלילה , אבל בגלל הסוף זה הרס לי את כל ההנאה וחבל. -
עוד ספר מוצלח של ג'פרי ארצ'ר, הפעם על הבחירות שאנו בוירים ולאן הן מובילות אותנו. ספר מצויין.
-
עוד ספר מוצלח של ג'פרי ארצ'ר, הפעם על הבחירות שאנו בוירים ולאן הן מובילות אותנו. ספר מצויין.
-
ספר טוב של ג'פרי ארצ'ר כתוב בצורה טובה ומושכת, העלילה נבנית בצורה לאט לאט כך שכל הזמן הקורא מסתקרן לגבי ההמשך.. מומלץ.