ספרים שיכולים לעניין אותך
- דף הבית
- משחקי הרעב 2: התלקחות
אנשים שרכשו ספר זה התעניינו גם ב
-
במקום 39 ₪
23.4 ₪
37 ₪35 ₪סקירות הגולשים
סקירות הגולשים
-
מליהספר השני מדגיש יותר את המסרים והביקורת שהוא מנסה להעביר על התרבות העכשיות שלנו..פחות ראיתי בו עוד ספר אקשן, עם עלילה טובה וגיבורה במרכז הסיפר.אלא ממש קראתי בין השורות של הסופרת. מצמרר.
-
מליהספר השני מדגיש יותר את המסרים והביקורת שהוא מנסה להעביר על התרבות העכשיות שלנו..פחות ראיתי בו עוד ספר אקשן, עם עלילה טובה וגיבורה במרכז הסיפר.אלא ממש קראתי בין השורות של הסופרת. מצמרר.
-
מליהספר השני מדגיש יותר את המסרים והביקורת שהוא מנסה להעביר על התרבות העכשיות שלנו..פחות ראיתי בו עוד ספר אקשן, עם עלילה טובה וגיבורה במרכז הסיפר.אלא ממש קראתי בין השורות של הסופרת. מצמרר.
-
אורההמשך נהדר לספר הראשון הנפלא. דמויות חדשות, קונפליקטים, יריבים מרים, אהבה מתפתחת, מה עוד אפשר לבקש?
תקראו. -
חןספר מאוד מומלץ. טריולוגיה סוחפת עם סיפור מרגש. קטניס ופיטה חייבים לחזור למשחק וקטניס מבקרת בכמה במחוז 11.
קצת פחות מוצלח מהראשון לפי דעתי, אבל עדיין מדהים -
ענההספר השני בסדרה מעולה !!! ספר פשוט מדהים !! לא הצלחתי להניח מהיד. מרתק מסעיר ממליצה מאוד !!!
-
שיהספר השני בסדרת מופת שלא תצליחו להוריד מהיד.
משחקי הרעב, ריאליטי בשידור חי שבו רק האחרון שנשאר חי מנצח.
אחרי שבספר הראשון קטניס ופיתה שברו את החוקים והצליחו לכופף את הקפיטול, הקפיטול מחפש נקמה.
מותח!!! -
הדרקטניס מנסה לחזור לחייה במחוז 12, לנשיא סנואו יש רעיונות אחרים. מחוות ההתנגדות שלה בספר הקודם נתנה דחיפה למתנגדים שיש לכל משטר נוראי כזה, והוא מאיים על היקרים לה אם לא תשכנע שלא ניסתה להתנגד, אלא יצאה מדעתה זמנית מרוב אהבה לפיטה.
-
עידןהספר ממשיך בקו של קודמו וממשיך להיות סוחף, מותח ומלא אקשן.
החלקים הטובים של הספר הם ללא ספק המשחקים עצמם.
בקיצור - גם ספר זה מומלץ בחום, כמו קודמו. -
Litalספר מעולה בדיוק כמו קודמו!!! קטניס אוורדין ממשיכה להפתיע והפעם גם פיטה שמצטרף אליה בצורה יוצאת דופן..
שוב על שניהם לחזור לזירה האכזרית כשהקפיטול לא משאיר להם ברירה. הסכנות גוברות ואי אפשר לסמוך על אף אחד. ספר עוצר נשימה ומותח -
Litalספר מעולה בדיוק כמו קודמו!!! קטניס אוורדין ממשיכה להפתיע והפעם גם פיטה שמצטרף אליה בצורה יוצאת דופן..
שוב על שניהם לחזור לזירה האכזרית כשהקפיטול לא משאיר להם ברירה. הסכנות גוברות ואי אפשר לסמוך על אף אחד. ספר עוצר נשימה ומותח -
Litalספר מעולה בדיוק כמו קודמו!!! קטניס אוורדין ממשיכה להפתיע והפעם גם פיטה שמצטרף אליה בצורה יוצאת דופן..
שוב על שניהם לחזור לזירה האכזרית כשהקפיטול לא משאיר להם ברירה. הסכנות גוברות ואי אפשר לסמוך על אף אחד. ספר עוצר נשימה ומותח -
Litalספר מעולה בדיוק כמו קודמו!!! קטניס אוורדין ממשיכה להפתיע והפעם גם פיטה שמצטרף אליה בצורה יוצאת דופן..
שוב על שניהם לחזור לזירה האכזרית כשהקפיטול לא משאיר להם ברירה. הסכנות גוברות ואי אפשר לסמוך על אף אחד. ספר עוצר נשימה ומותח -
אודליהספר שני בטרילוגיה מעולה. כמו בספר הראשון לא תוכלו לעזוב אותו מניד עד שתסיימו. מותח סוחף ולא צפוי. העלילה מתפתחת ומסתבכת. תעשו טובה לעצמכם ואם עדיין לא קניתם את הספר השלישי רוצו לקנות
-
Leenaבהחלט חובה למי שהתחיל לקרוא את הטרילוגיה. לדעתי, מעט פחות טוב מהספר הראשון, אבל הספר שומר על רמת מתח גבוהה לכל ארכו, ממש כמו בספר הקודם ונקרא בבת אחת
-
רוניתספר ההמשך חלק שני בטרילוגיה אין ספר שכל הזמן הסופרת ממשיכה להפתיעה עלילה סוחפת לא יכולתי להניח לרגע אין ספר ממשיכה לחלק שלישי
-
לימורספר ההמשך, ובאמת רק מילים טובות לומר עליו, ספר שכתוב בצורה טובה, עלילה מושכת מומלץ לכולם.
-
נוינויהספר הכי נמרח בהיסטוריה, חוץ מהתנ״ך. נראה שהסופרת סתם מילאה עמודים בכלום ושום דבר רק כדי שזאת תהיה טרילוגיה. מאד מאכזב בעיניי
לא ממליצה -
הדסספר מומלץ מאוד אהבתי מאוד את הספר מותח ומעניין בכל חלקיו כדאי לקרוא קודם את הספר הראשון כדי להבין יותר מומלץ בחום.
-
אבישיבניגוד למה שקורה לפעמים בספרי המשך, סוזן קולינס מצליחה להפתיע בעלילה החדשה. מומלץ למי שקרא את הספר הראשון!
-
NATANממש אהבתי בניגוד לראשון
ספר אומנם עצוב וקודר ומלא במלחמות אבל העלילה ממש תפתחת לכיוונים לא צפויים וממש מרתק -
דןאחרי שקראת את הספר הראשון אין לך כמובן ברירה ואתה רץ לקרוא את הספר השני ולמען האמת לפעמים הרגשתי שהספר השני אפילו משתבח מעבר לראשון ונהניתי ממנו אפילו יותר.
-
ענבללי הרגיש שהספר הראשון היה מעין הכנה לספר השני, בספר השני העניינים מסתבכים והעלילה מרתקת, אי אפשר לעזוב את הספר לרגע כמובן.
-
אוריתהספר השני בסדרה חוזר על הרעיון הכללי אבל מיישם אותו בצורה טובה יחסית בהמשך העלילה, הייתה לי תחושה שהספרים יכלו בקלות להיות מאוגדים כספר אחד ולא כסדרה
-
שירהבניגוד לכמעט כל סדרה אפשרית שבה הספר הראשון מדהים בטירוף והשני מאכזב כי ציפת ליותר, סוזן קולינס לחלוטין לא איכזבה ! הספר מותח ומרגש ופשוט מלמד אותך מה הם הדברים החושבים בחיים ושיש דברים ששווה להקריב עבורם הכל .
מומלץ מאוד לקריאה ! -
אלעדלא קראתי את הספר הראשון, אלא ראיתי את הסרט. אבל אחר כך רצתי לקנות את הספר הזה כי לא יכולתי לחכות לספר. האמת שאם כבר ראיתם את הספר, אני לא חושב שתהנו מהספר.
-
עומרהספר השני בסדרת הספרים משחקי הרעב. לא לבעלי לב חלש. מתאר את מסעם של פיטה וקטניס לאחר סיום הספר הראשון, מסקרן ומותח
-
מורןהספר השני בסדרת משחקי הרעב, טוב מאוד אם כי קצת קצת נמרח לפעמים בהשוואה לראשון. מרתק, שומר על רמה של מתח ומוסיף הפתעות .
-
מורןהספר השני בסדרת משחקי הרעב, טוב מאוד אם כי קצת קצת נמרח לפעמים בהשוואה לראשון. מרתק, שומר על רמה של מתח ומוסיף הפתעות .
-
סוניההקפיטול לא מניח לאף אחד לשכוח את המשחקים
הספר מתחיל בסיבוב הניצחון (הדרך של הקפיטול להזכיר את משחקי הרעב לכולם)
וממשיך בגבול רבעוני, בכל גבול רבעוני יש משהו מיוחד שנכתב מבעוד מועד - בגמול הראשון היו בחירות למיועדים, בגמול השני היה מספר כפול של מיועדים
בגמול השלישי לא אגלה מה היה
רק אומר שזה נראה כפיתרון טוב מידי לבעית קטניס של הקפיטול
תזכרו מי האויב האמיתי -
ליזה הספר שקראתי הכי מהר שיש. ספר מעולה. הוא היה ממש טוב, וזה הספר הכי אהוב עלי מהטרילוגיה. ממליצה !!
-
אירההמשך נחמד ומסקרן של הספר הראשון. מעניין ופשוט לקריאה. הסדרה הכתובה עובדה גם לסדרת סרטים מוצלחים.
-
שיריספר מעולה, בהחלט יותר טוב מהסרט ובכלל - מספרים דיסטופיים רבים. ממליצה לכם לקרוא ולהנות מאחת הסדרות המוצלחות ביותר בעולם.
-
Karinaאהבתי את הספר הראשון הספר השני בהחלט התעלה עליו אם זאת חיכיתי יותר לראות את העיבוד לסרט וכמובן שלא התאכזבתי
-
עדימהרגע הראשון שהתחלתי לקרוא את הספר, לא רציתי להניח אותו. הכתיבה מעניינת וקולחת, ובסך הכל לא מאוד צפוייה. למרות שהנושא קצת חזר על עצמו, מצאתי את עצמי נהנית ומתעניינת מאוד.
-
שירהזה ספר מותח, מרגש, מפתיע וסוחף. העלילה מקורית ומעניינת, הדמויות גאוניות והכתיבה מעולה. ברגע שמתחילים לקרוא, אי אפשר להפסיק. אני ממליצה עליו בחום.
-
Smלמרות שאהבתי יותר את הספר הראשון, גם מהספר הזה מאוד נהנתי. ספר זורם ומעניין שכיף לקרוא.
-
מתןטוב, התקלחות, מה יש לומר עליו?
קודם כל, אם אתם מתחילים לקרוא אותו, אני מזהיר אתכם, אתם לא תורידו מימנו את היד ;)
אחד הספרים הכי פחות צפויים שקראתי, אי אפשר לצפות שום דבר מימנו.
מי שלא קורא מפסיד (אבל כמובן שיקרא קודם כל את משחקי הרעב).
-
יפעתהמשך מוצלח לספר הראשון שאי אפשר היה להניח מהיד. הספר מותח וזורם אך מכיל גם קטעים קשים לקריאה במיוחד עקב העובדה שהוא מיועד לבני נוער.
-
רתם(מכיל ספוילרים למשחקי הרעב - הספר הקודם בסדרה).
לאחר ניצחון במשחקי הרעב - יוצאים קטניס ופיטה לסבב הניצחון. הם נוסעים ברחבי פאנם ורואים איך המצב השתנה ברחבי המדינה.
ומה קורה כשמגיע הגמול הרבעוני?
טוב, את זה מגלים רק אחר כך
אני יכולה רק לגלות שהספר הזה הרבה יותר קיצןני ופרוע ממשחקי הרעב ולא מאכזב בשום אופן -
נירעוד חוזר הניגון..... ניסיתי להבין בספר הזה מה עובד בטרילוגיה הזו. הראשית מעצבנת, העלילה חוזרת על עצמה בשינוי קליל, ואני רוצה לירות בעצמי.
-
רוםזהו ספר ההמשך המאוד מפתיע של משחקי הרעב. הפעם, חוזרים קטניס ופיטה לזירה, עם אותם אנשים ששרדו, אנשים הרבה יותר מסוכנים. העלילה בספר הזה עולה בכל בחינה על העלילה בספר הקודם. וכל עלילת הספר שמתרחשת בזירה היא עלילה גאונית, סוזן קולינס פיתחה את הזירה הפעם בצורה מעניינת והרבה יותר מסוכנת, והראתה לנו עד כמה הקפיטול הולכים רחוק. זהו ספר בלתי צפוי שסופו ישנה את כל מה שחשבתם על משחקי הרעב!
-
romאחד הספרים הטובים ביותר לדעתי ספר מעניין מותח השני בטריגולייה המוצלחת ממליץ מאוד מאוד לכל אחד
-
Avivaכדאי לפתוח בתודות למתרגמת, יעל אכמון, שעושה עבודה נפלאה בכל התרגומים שלה. הפיכת ספר מתורגם לקולח ומרתק, כמו בשפת המקור, היא מלאכת מחשבת של אומנות המילים, אלו שישקפו מצד אחד תרגום מילולי נאמן למקור, אבל יצליחו להעביר גם את שפת הכתיבה המדויקת, כך שתתקבל ההרגשה שהספר נכתב במקור בשפה העברית. יעל אכמון מצליחה לעשות זאת גם הפעם, והופכת עוד להיט אמריקאי לספר שכתוב בשפה קולחת ומענגת.
התלקחות, הספר השני בסדרת משחקי הרעב שכתבה סוזן קולינס, הוא מסוג הספרים שלא תרצו להניח מהיד. הספר הראשון, יצר עולם ייחודי, כזה בו האפוקליפסה בצפון אמריקה פוגשת את העידן המודרני. לצד מחוזות נחשלים ועניים, שרד הקפיטול, בירת המדינה שפעם קראו לה ארצות הברית. הקפיטול, ניזון מכל המנעמים והנוחות שהמודרניות יכולה לייצר, שולט על 12 מחוזות בדרגות שונות של קיום, שהמשותף לכולן הוא העובדה שהן מקיימות את רמת החיים בקפיטול בזכות התוצרת שלהן.
תוכנית הריאלטי "משחקי הרעב", ממש כמו הגלדיאטורים לפני אלפים השנה, והשרדות ודומתיה בימנו, היא מדורת השבט של המחוזות השונים, עם טוויסט קל. הריאלטי הזה הוא יצירה של הקפיטול, מכל מחוז עולים אחת לשנה בגורל נער ונערה, אשר יתחרו בנציגים מכל המחוזות האחרים, עד למוות. המתח שיש לתושבי המחוזות השונים לא נובע מסדרת ריאלטי העשויה היטב, אלא בראש ובראשונה מן העובדה שהמתחרים, המסתכנים באיבוד חייהם, הם בניהם ובנותיהם, או עלולים להיות בעתיד.
אף כי נדמה שסדרת הספרים הללו מיועדת בראש ובראשונה לבני נוער, אולי כי גיל הדמויות המרכזיות נע סביב העשרה, התוכן הלא פשוט של הספר מרמז כי יכולתה של המחברת לעשות שימוש בגילן של הדמויות על מנת להניע את העלילה לכיוון שאליו היא חותרת, היא הסיבה לבחירה בו ולאו דווקא הרצון לפנות לקהל יעד זה.
בני הקפיטול הם שיקוף מהימן ולא מחמיא, של רוב בני התרבות המערבית של ימנו. אנשים שחיים בבטחה ובנוחות ונעזרים בכל מה שהקדמה מציעה, בלי לעצור ולחשוב על הדרכים בהן כל אמצעי הנוחות מגיעים אליהם ומאפשרים להם את חייהם כפי שהם מכירים. נשיא הקפטול, שהוא מעין שליט אבסולוטי, משקף אינטרסים שונים של בעלי הון המניעים את התרבות המערבית ומקפידים לשמן את גלגליה, כך שימשיכו לפעול בצורה תקינה ולשרת את מטרותיהם.
הספר מומלץ מאוד, למי שקרא את ספרה הקודם של המחברת צפוי המשך מענג של עלילת הספר הראשון, ומי שטרם התוודעו לסדרת הספרים הזו, מוטב שיתחיל בספר הראשון, משום שהספר הנוכחי אינו עומד בפני עצמו. -
מיקההתלקחות הוא הספר השני מתוך הטרילוגיה המצליחה ״משחקי הרעב״. זהו אחד הספרים שהכי קשה להניח ברגע שמתחילים. הספר סוחף, מרגש, ובנוסף קשה רגשית. הספר ממשיך לספר את סיפורה המרתק של קטניס אוורדין, נערה עניה שחיה בעתיד דיסטופי ודואגת למשפחתה. הספר מומלץ ביותר, אך כמובן רק לאחר קריאת הספר הראשון ולגילאי נוער, או אפילו נוער בוגר בעקבות התכנים האלימים המשולבים בספר.
-
אמילספר ההמשך של משחקי הרעב בו קטניס ממשיכה להפתיע אך גם פיטה לא יכלתי להפסיק לקרוא ממליץ בחום!!!
הדירוג שלנו
שאלות נפוצות
כל הזכויות שמורות ©