סקירות הגולשים
סקירות
-
כתיבה נפלאה וסיור מיוחד וסוחף של הסופרת גאנט וולס, בספר היא נוגעת בסיפורן של האחיות שננטשו על ידי אימן ונאלצות לעבור ולהתגורר עם הדוד התמהוני.
-
כתיבה נפלאה וסיור מיוחד וסוחף של הסופרת גאנט וולס, בספר היא נוגעת בסיפורן של האחיות שננטשו על ידי אימן ונאלצות לעבור ולהתגורר עם הדוד התמהוני.
-
את טירת הזכוכית גיליתי בטעות, ספר שהיה מונח בצימר המשפחתי ששכרנו בחו:ל עם המשפחה המורחבת. אני זוכר שלקחתי ליד ולא עזבתי עד הסוף. כוכב הכסף הוא די דומה, וכנראה שהסופרת אוהבת לכתוב על מה שהיא מבינה בו, על דמויות שמזכירות מאוד את עצמה וחייה, והאמת - זה עובד לא רע, למרות הדמיון בין הספרים
-
ג'אנט וולס עלתה על נוסחה מנצחת. אני לא אומרת את זה לגנותה. היא לא מעתיקה מאיש, רק מעצמה. כתיבתה טובה ומעניינת, הסיפור שהיא רוקחת יכול להיות סביר במציאות של ארצות הברית של העיירות הקטנות, אלה שעל קורותיהן קראנו בספרים רבים של סופרים אמריקאים רבים. נראה שעיירות מהסוג הזה - כה שונות מהדימוי המקובל של "אמריקה" של האגדות - עיירות מהסוג הזה יכולות להתקיים רק שם. עיירות המוקמות מסביב למפעל שהוא גם המעסיק הגדול, נסמכות על היסטוריה לא רחוקה מדי, מעריצות ספורט מקומי, נכנעות לכוח.
הסיפור חביב ומעניין, נעים לקריאה, כתוב טוב לא ארוך מדי ולא משעמם, הוא אפילו מסדר לנו סוף ראוי היוצר סוג של קטרזיס, הרעים מקבלים עונש, הטובים זוכים לאהדה. אבל מה? הוא היה לי דומה כל כך, שלפעמים הרגשתי כאילו קראתי אותו כבר. נראה לי שלמרות שוולס יודעת לכתוב ויודעת לספר סיפור, אני מיציתי.
https://simania.co.il/showReview.php?reviewId=87476 -
כמו טירת הזכוכית גם הספר הזה מדבר על ילדים שנאלצים לגלות דמיון תושיה ואחריות במשפחות לא מתפקדות. התרגשתי , ספר מרתק( אפילו יותר מטירת הזכוכית) היחסים במשפחה ובין האחיות מורכבים ומתוארים בפשטות וברגישות, נהנתי, ממליצה בחום
-
ספר מקסים, שהצליח לרתק מתחילתו ועד סופו, נקרא בנשימה עצורה עלילה טובה דמויות שיוצרות עניין, בקיצור מומלץ.
-
ספר נהדר!!! כתוב בצורה קולחת, מתאר את חייהן של זוג אחיות שאמן נוטשת אותן...והן מחפשות דרך להשאר יחד כך הן מגיעות לדוד המוזר שלהן , עליו לא ידעו ומשם החיים משתנים.
-
מרגש ומרתק, ספר שקשה להניח מהיד. דומה בקטעים מסוימים לספרה הקודם של הסופרת טירת הזכוכית אם כי לא פוגם בהנאה.