סקירות הגולשים
סקירות
-
ממתק אמיתי שמהווה תענוג צרוף. המתח נבנה היטב תוך תאורים הומוריסטית קטנים שרק מעצימים את החוויה
-
ממתק אמיתי שמהווה תענוג צרוף. המתח נבנה היטב תוך תאורים הומוריסטית קטנים שרק מעצימים את החוויה
-
זהו ספרון שכולו תענוג אלגנטי צרוף, סיפור מתח קליל ומעורר מחשבה שלופת את הקורא ולוקח אותו למסע מסחרר בחלק נידח של אנגליה, שם שוכנים שני בתים בלב יער, ובהם שני זוגות וכלב חצי אנושי אחד. וכמו במקרה של כל סיפור מתח טוב - כל המוסיף לכתוב עליו בעצם גורע.
-
ספר נפלא. מותחן שסופו ידוע מראש. בערך מאמצע הספר ניתן לשער מי האשם בסיפור אך הסופר בונה מתח על ידי תיאור מחשבותיהם של הגיבורים עד לפרטי פרטים והקריאה לא מפסיקה להיות מהנה, במיוחד כשאתה רוצה לגלות אם ההשערה שלך נכונה!
-
זה הספר הכי עצוב שקראתי בחיי, הספר מתחיל במין תיאור של הדמויות ההתחלתיות והדמויות ההמשכיות המשפיעות בעיקר על מבנה הסיפור, המשכו וסופו הטראגי.
ממליץ מאוד לקרוא אותו מאוד מותח ומספק. -
סיפור קצר מפרי עטו של צוויג. זהו מעין מותחן הפוך. לכאורה הסוף די ידוע מראש אבל הדרך לשם רצופה צוויגיות קלאסית. בניית המתח דרך מחשבותיהם של הדמויות בסיפור הלכאורה די פשוט הזה.
מומלץ כמו כל ספריו של צוויג! -
עוד פנינה ספרותית מהוצאת "זיקית" האיכותית ועוד לבנה במפעל התרגום הנהדר של הוצאה זו וממשיכתה "תשע נשמות" בתרגום יצירתו של הסופר הגאון שטפן צוויג לעברית. צוויג הוא מהסופרים הבודדים שאני ממליצה באופן גורף על כל מה שכתבו בשל היכולת המופלאה שלו להעמיק חדור אל נבכי נשמתן של הדמויות שהוא מתאר באופן מרהיב (תיאורי אבל לא מייגע) באופן שפורש בפני הקורא את הפסיכולוגיה, את המניעים, את הרגשות והמחשבות של גיבוריו. ספר נפלא שקראתי בשקיקה ובמתח ואשמח לקרוא שוב. מומלץ מאוד!