סקירות הגולשים
סקירות
-
אשתי קראה (נו מה חשבתם? שאני קראתי?) ואמרה שזה בדיוק מה שהיא הייתה צריכה איזה ערב כשכולם עצבנו אותה (לא אני, חס וחלילה) והיא הייתה צריכה איזה מפלט
-
סיפור רומנטי נחד ולא יותר. מרין המבולבלת , חלשה וחסרת ניסיון וג'ק העשיר והמנוסה.. יש טובים ממנו גם בז'אנר.
-
ספר קליל אך צפוי לחלוטין. העלילה נדושה וצפויה לאורך כל הספר. מומלץ רק לחובבי הזאנר
-
משעמם העלילה מאוד איטית בקושי יש התקדמות לא הייתי כל כך ממליצה חבל אולי היה אפשר לעשות ספר הרבה יותר זורם
-
נשמע הרבה יותר נחמד ממה שהוא באמת. ממש לא מוצלח. לא זורם , משפטים לא ברורים שלא ממש ברור למה הכוונה בהם ואיך הם קשורים לאלה שקדמו להם או לאלה שבאו אחריהם.
-
בת זוג לערב אחד יכול גם להיות רומן רומנטי לערב אחד זה בדיוק הזמן שלוקח לקרוא אותו... ספר חמוד לא יותר מזה... אז תעשו את השיקול שלכן.
-
רומן רומנטי נחמד, קליל וזורם. בסטנדרט של רומן שמסתבך ובסופו של דבר הכל נפתר. לקריאה מהירה ונעימה של שעתיים.
-
ספר זורם. מצחיק. קליל.
-
ספר חמוד וקליל, ג'ק ומרין מסכמים בניהם כי יפגשו לערב אחד ולאחר מכן כל אחד יפנה לדרכו, את צחוק הגורל, וחייהם מקבלים תפנית לגמרי אחרת.